Wordfeud kommer til at bruge Retskrivningsordbogen


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Wordfeud er blevet meget, meget populært på kort tid. Det er lidt ligesom Words with Friends, som også var vildt populært, men på dansk. Dårligt dansk. Inden længe er det måske slut, for de skriver på deres Dev Blog, at de har “reached an agreement” (cue nasal Fogh-stemme) med Sprognævnet om at bruge Retskrivningsordbogen – hurra! Og ja, jeg er panisk angst for at lave ironiske stavefejl i ordet “Retskrivningsordbogen”.

Jeg har aldrig set min svigerinde (hej Iben!) spille vidja games før, men det her, det er hun med på. Så der findes altså et spil til alle – og man er heldig, hvis man rammer ned i en tidsånd, og udvikler det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *