Status på Facebook Maj 2013 (Radio24Syv)


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Det sker, at jeg får lov at kloge mig i medierne. Den 1. maj talte jeg således på Radio 24Syv lidt om, hvor Facebook befinder sig for øjeblikket. Det var i anledning af det netop udkomne regnskab – men det havde de en anden, som kunne snakke om.

Vi nåede i min del omkring bl.a. annoncering, Facebook-træthed og Facebook Home. Du kan lytte med på playeren herunder, eller via dette link – hvis du har lyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *