Kreativ jobsøgning via sociale medier


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Det er en jungle derude, og det gælder om at blive hørt. Kristian Dyg forsøger sig lige nu med en alternativ mini-kampagne udi networking. Skaf ham et job, så får du 2000,- ned i foret. Han har blandt andet brugt Facebook og Twitter til formålet, se hans Facebook-post (som jeg også har delt videre der) nedenfor.

Hvis du kender én, der lige står og mangler en kreativ fyr, som er god til bl.a. formidlende video og har undervisningserfaring, så kan du fange Kristian på LinkedIn eller email – og måske tjene lidt lommepenge undervejs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *