Facebook-sider når nu 6,15 % af deres fans i gennemsnit

Foto: Jesse Wagstaff på Flickr

Facebook har endnu engang skruet på knapperne, og det har resultateret i, at virksomhedssider nu i gennemsnit når 6,15 % af deres fans – hvis ikke de betaler for at få vist opdateringerne flere steder.

Jeg har skrevet et længere indlæg på Seismonaut-bloggen, som går mere i detaljer, men den korte version er, at rækkevidden nok ikke kommer igen. Du er nødt til at dedikere en del af dig markedsføringsbudget til Facebook-annoncer fremover. I hvert fald hvis du vil nå samme antal mennesker som tidligere.

Det er dog ikke altsammen negativt. For slutbrugerne betyder det måske mere fokus på godt indhold, siden virksomhederne nu på sin vis skal betale for hver post.

Du kan læse den lange version her på Seismonauts blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *