DM11: Social Shopping og enormt meget SEO

Jeg holdt tirsdag oplæg om social shopping på DM11-konferencen i Holstebro. Dansk Markedsføringsdage 2011 handler om digitale måder at markedsføre virksomheder, og er et largely nonprofit arrangement. Der fokuseres i stedet på at fremhæve de forskellige oplægsholdere, og positionere dem som noget stort inden for deres felt.

Arrangementet blev holdt i Nupark, Holstebro, en erhvervspark med fine faciliteter. Dog halter deres WiFi på Macs, af en eller anden årsag.

Mit oplæg fokuserer på social shopping overordnet set, men også på nye former for mobilshopping, lokationsbaserede tjenester og bl.a. retail hacking. Du kan se mine slides herunder. Det var en fornøjelse at være med, og jeg fik talt med en del spændende mennesker, bl.a. Rune of Chatroulette Love Song fame. En iderig gut, som jeg er glad for at have mødt.

Af mindre kritikpunkter kan det nævnes, at der godt nok er mange oplæg, der på forskellige vis handler om SEO. Det er naturligvis et vigtigt område, men måske lidt flere oplæg om, hvad det digitale mindset kræver af de medarbejdere, der skal sidde og udfylde områderne omkring SEO’en? Just a thought.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *