Kundeservice på den forvirrede måde: Ny iPhone del 2

At få en ny iPhone 4S ombyttet direkte hos Apple giver problemer hos 3. For så er det jo ikke deres ansvar, når den ikke virker, vel?

Som jeg skrev om tidligere, så var jeg så heldig at få en ny iPhone 4S direkte fra en Apple Store i Westfield i London. Den første var nemlig defekt fra begyndelsen. Uheldigvis var den anden også i stykker. Samme fejl med at højtaleren ikke virkede under opkald. Det hænder stadig, at jeg faktisk ringer til nogen, og derfor måtte den naturligvis igen til rep / ombytning.

Det er Apples / 3s ansvar!

Jeg talte med to 3 butikker, hvoraf den ene gik i gang med at oprette en RMA på telefonen. Jeg havde forklaret situationen med, at den allerede var ombytte én gang. Jeg afleverer telefonen, kan hverken få en lånetelefon eller en SIM-adapter med ud, og begynder at forlade butikken. Det slår mig, at jeg nok hellere bør tjekke, at de har det rette serienummer, da det jo ikke er den originale telefon. Her går den rare sælger lidt i stå, og må hente en chef.

Han fortæller på høflig facon, at de ikke kan modtage telefonen til rep, da det nu er Apples ansvar. Jeg havde på forhånd talt med Apple, som mente det var 3s ansvar. Hurra. 3-chefen mente, at Apple skulle levere noget på skrift, som fortalte det var 3s problem.

Når enden er god

Nu kunne historien være blevet lang, men fordi jeg efterhånden ikke forventer mirakler fra 3, så fandt jeg dagen efter en reparationsordre og kvittering fra Apple i London, som viste serienummer, IMEI og skostørrelse på de ombyttede telefonen. Jeg indleverede telefonen igen, og sagde, at det var den dokumentation, som jeg var blevet bedt om. Selvom det måske strengt taget ikke var tilfældet.

Manden i butikken sagde, og jeg citerer: ”Så må vi håbe, at de godtager det derinde.” Her havde jeg mest lyst til at svare, at jeg ikke synes om ordet ”håber” i den sammenhæng, men nøjes med at forlade butikken.

En uge senere modtog jeg min 3. iPhone 4S, som indtil nu har fungeret efter bogen. Tak til de medvirkende, jeg er glad for, at det endelig lykkes.

Som en sidebemærkning, så kan du læse min anmeldelse af iPhone 4S’en ovre på PCBlog.dk, hvis du vil have historien om selve telefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *