OS X Mountain Lion er til Hr. og Fru Danmark

OS X Mountain Lion
Hent Mountain Lions wallpaper ved at klikke på billedet

Det næste styresystem til Mac bringer computeren endnu tættere på din iPhone. Og det er en god ting.

Jeg har formuleret lidt tanker om det nye OS X Mountain Lion ovre på PCBlog.dk. Se et uddrag nedenfor, og læs resten via linket her: OS X Mountain Lion retter en hel masse, men nørdernes tid er snart ovre

“Selvom mange vil brokke sig over, at OS X skal sammenkøres med iOS i så høj grad, så skal man huske på, at Apple ikke laver computere til nørder. De laver computere til alle, og ”alle” vil drage stor fordel af, at man overfører funktionelle paradigmer fra en dims, de kender, til en evt. fremtidig laptop, som Apple gerne ser Hr. og Fru Danmark købe.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *