Logitech er gode til kundeservice

Jeg har i mange år været glad for min Harmony One multifjernbetjening fra Logitech. Inden for det sidste halve år er batteriet dog blevet meget dårlig – det holder knap 24 timer inden næste opladning. Fiffig som jer er, tænkte jeg, at et nyt måtte kunne skaffes på nettet. Her begynder eventyret.

Batterier er farlige

Efter at have fjernet batteridækslet hopper batteriet normalt ud af sig selv – det var dog ikke tilfældet denne gang. Faktisk var det helt umuligt at fjerne. Jeg søgte i Logitechs egne fora, og fandt ud af, at det åbenbart er et kendt problem, at batterier af denne type udvider sig. Og det er ikke helt ufarligt.

Det farlige batteri var altså kilet fast i min fjernbetjening, og kunne på ingen måde flyttet. Jeg ringede trods batteriets alder til Logitechs supportlinje i England, hvor en flink fyr tog røret. Han var tydeligvis ny i jobbet, da han skulle tjekke sit ringbind med svarmuligheder, hver gang jeg spurgte om noget.

Lang historie kort, han sagde ja til, at problemet var et kendt et af slagsen, og bad mig sende nogle ting til ham. Blandt andet ville han gerne have et stk. billede med en håndskrevet seddel, som ses herunder. High tech.

Logitech Harmony One

To dage senere fik jeg besked om, at der var en helt ny fjernbetjening på vej til mig med UPS. Selvom den anden var 4 år gammel. Det er god service! Den gamle skal jeg selv gøre det af med på forsvarlig vis. Logitech har åbenbart en kill-switch, for den er med deres ord nu deaktiveret. Smart måde at få folk til ikke at bruge den ”farlige” fjerner, og på den måde undgå søgsmål.

UPS er en mindre god oplevelse end Logitech

UPS havde imidlertid fået en forkert adresse noteret, hvilket åbenbart ikke kan ændres før første afleveringsforsøg. Så på trods af mit opkald til dem, hvor jeg roligt fortalte, at jeg ikke ville være at finde på adressen, skulle pakken altså forsøges leveret til nogle fremmede mennesker et andet sted i byen. Først derefter kunne jeg få lov at rette adressen. Smart, UPS.

Den nye Logitech Harmony One

Den er ligesom den gamle. Den virker. Det er lækkert. Der er dog en kuriøs detalje: Den har en markant ringere LCD-skærm end den første, på trods af, at den nye faktisk hedder One+. Plusset står altså for ”+ dårlig skærm”. Oh well, you win some, you lose some.

1 thought on “Logitech er gode til kundeservice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *