Sådan bliver det at parkere i det automatiske p-hus under Dokk1 i Aarhus

Foto: Urbanmediaspace.dk

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Når Dokk1 i Aarhus bliver færdig engang i løbet af det næste år, vil der være mulighed for at parkere i en slags automatisk robot-kælder. Du kører bilen ind på en hylde, og så kører systemet selv din bil hen på en ledig reol et sted under Dokk1.

Jeg havde i dag mulighed for at afprøve systemet, og det lader til at være forholdsvist hurtigt og smertefrit. Lige nu er det ikke helt hurtigt nok, men det skal nok blive bedre. Du kan se en lille video herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *