Sådan laver du annoncer på Facebook


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/danielord.com/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Du har helt sikkert hørt, at din Facebooks-sides rækkevidde falder drastisk for tiden. Det bliver derfor mere og mere nødvendigt at benytte annoncer, hvis man som virksomhed vil have en effektiv tilstedeværelse på platformen.

Selve Facebook Ads-platformen ændrer sig helt tiden, og der er mange indgange. Her kan du dog se en hurtig guide til at komme i gang. Den dækker de mest almindelige annonce-typer, og er et godt sted at starte.

Præsentation: Guide til at lave annoncer på Facebook

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Facebooks annoncemuligheder, så kontakt eventuelt Seismonaut her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *