Jeg har aldrig rigtig været en del af ”blogosfæren”. Bevares, jeg har læst forskellige private indlæg rundt omkring, men aldrig rigtig fundet værdi i at læse om folks problemer med at få familieliv og karriere til at gå op i en højere enhed.

Men så blev jeg åbenbart gammel. Jeg begyndte at synes, at Queen og David Bowie da egentlig er meget cool, vennerne blev gift, nogle fik børn, andre flyttede til fjerne egne og min sidste barnlig uskyld blev erstattet af kreditforeningslån, barnedåb og paraftener med rødvin. Sidstnævnte er i øvrigt ikke så slemme.

Pointen er, at jeg faktisk godt kan lide at læse de der Mom Blogs efterhånden – især de velskrevne af slagsen. Man kommer langt med humor og selvironi, og jeg har en hel masse respekt på lager til de mennesker, som underholder mig, samtidig med at de selv får noget ud af at skrive en blog.

Et godt eksempel er min kære kollega Anja, som jeg efterhånden har kendt i 7 år. Hvilket er en evighed, når man tænker efter. Anja skriver løs på EnligMadMor.dk om børn, mangel på madevner og sort-of-singleliv. Det er underholdende, og afvæbnende på samme tid. Og hun slår mig muligvis ihjel, når hun finder ud af, at jeg kalder det en Mom Blog (hej Anja!).

Du kan blandt andet læse om en tur i Fakta i sweatpants med øldunst og bandende afkom.

Enlig Madmor

1 thought on “Enlig Madmor(d)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *